Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer
17
jan
Persbericht namens de Winkeliersverenigingen van Noordwijk

Naar aanleiding van eerdere berichtgeving rondom winkeliers en het Ondernemersfonds Noordwijk hebben de winkeliersverenigingen onlangs zelf het draagvlak voor het Ondernemersfonds onder winkeliers gepeild.

Lees meer
08
jan
Leidsch Dagblad 8 januari 2019

'Retail Lab' Noordwijk moet helpen bij strijd om consument.

In Noordwijk wordt al jaren gesproken over het aantrekkelijker maken van de winkelcentra. In de praktijk blijkt dat niet even makkelijk te realiseren.

Lees meer
27
dec
Retail Lab Nieuw Noordwijk

Ondernemersfonds start ambitieus innovatieplan voor winkeliers

Lees meer
19
dec
Koffie & geldzaken, wekelijks inloopspreekuur

Vanaf 8 januari 2019 kunnen alle Noordwijkers op elke dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur terecht bij "Koffie & Geldzaken" op Sportpark Duinwetering (Duinwetering 105) voor vragen over geld en andere administratieve zaken. Vooraf aanmelding is niet nodig.

Lees meer