Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer
04
mrt
Bijdrage voor de muziektheatervoorstelling "ALLES IS BEDACHT"

Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-Profit" draagt bij aan de unieke en laagdrempelige muziektheatervoorstelling "ALLES IS BEDACHT".

Lees meer
04
mrt
SCRATCH Popevolutie 12 oktober 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-Profit" draagt bij aan de organisatie van het projectkoor/SCRATCH.

Lees meer
18
feb
Marcel en Erik 'alias Harry' SAMEN

Deze week alweer het laatste verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk. Lees hier het interview met Marcel Mooijekind en Erik 'alias Harry' Heemskerk.

Lees meer
11
feb
Suzanne en Krijn SAMEN

Komende weken doen wij verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk.

Lees meer