Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

Het Ondernemersfonds Noordwijk mooi in beeld gebracht

14 december 2018

Een succesvol jaar!

Net als veel andere organisaties en bedrijven kijken ook wij in december terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit op het nieuwe jaar.

Kijk hier met ons mee naar een film over de activiteiten van afgelopen jaar waarbij een aantal succesvolle ondernemers aan woord komen. Wij zijn trots op de meer dan 70 projecten die de lokale economie een impuls hebben gegeven. Dat is waar wij samen met u aan gewerkt hebben en aan willen blijven werken in het nieuwe jaar.

Hartelijk dank!
Wij zijn blij met zoveel betrokkenheid en wij willen alle bestuursleden en onze leden heel hartelijk bedanken voor hun inzet om van het Ondernemersfonds Noordwijk een nog krachtiger fundament te maken. 

Een gezamenlijk ondernemersfonds!
In het eerste kwartaal van 2019 wordt door de nieuwe gemeenteraad besloten of er een gezamenlijk ondernemersfonds komt. De Regiegroep heeft na gedegen onderzoek, in samenwerking met een onafhankelijk en extern bureau, een positieve aanbeveling gedaan voor een gezamenlijke aanpak. Want samen komen we verder!

Namens het bestuur van het Ondernemersfonds Noordwijk wens ik u hele fijne kerstdagen en een succesvol 2019!

Alice Saat
Voorzitter


De winkeliers van Noordwijk werken inmiddels intensief samen binnen het ondernemersfonds. Hierdoor worden initiatieven mogelijk gemaakt die het ondernemersbelang ondersteunen. In de wintereditie 2018 van XXL Magazine dat verspreid wordt binnen de Bollenstreek schitteren de winkeliers met een mooi artikel voor de promotie van de Noordwijkse winkelgebieden. Lees hier het artikel online.

Klik hier voor een overzicht van onze overige projecten.

Voor het lezen van de volledige nieuwsbrief van december 2018, klik hier.

Terug naar overzicht