Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

18
feb
Marcel en Erik 'alias Harry' SAMEN

Deze week alweer het laatste verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk. Lees hier het interview met Marcel Mooijekind en Erik 'alias Harry' Heemskerk.

Lees meer
11
feb
Suzanne en Krijn SAMEN

Komende weken doen wij verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk.

Lees meer
06
feb
Eerste Rondetafelgesprek nieuwe gemeente Noordwijk

Dinsdagavond 5 februari 2019 was er een eerste Rondetafelgesprek van de nieuwe gemeente Noordwijk. Tijdens de Rondetafelgesprekken kunnen inwoners, bedrijven en verenigingen aanschuiven en aan raadsleden meegeven wat zij belangrijk vinden. 

Lees meer
05
feb
Bron: deNoordwijker, 5 februari 2019

'Sporten, goed eten en kuren in één van de gezondste regio's'

Het Ondernemersfonds Noordwijk zet zich in om de economie in Noordwijk een nieuwe stimulans te geven. Er wordt op diverse terreinen gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen om Noordwijk op de kaart te krijgen dan wel uitdrukkelijk te houden. Twee actuele projecten zijn het organiseren van een Wandelvierdaagse van Nijmeegse proporties door de streek en het verwerven van de kuuroordstatus.

Lees meer
04
feb
Leonoor en Stephan SAMEN

Komende weken doen wij verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk

Lees meer
29
jan
Bron: deNoordwijker, 29 januari 2019

Frank Timmers: 'Ik zie in Noordwijk hele mooie dingen gebeuren'

Ondernemer Frank Timmers die zijn bedrijf exploiteert op 's Gravendam is een duidelijk voorstander van een ondernemersfonds.

Lees meer