Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

29
jan
Bron: deNoordwijker, 29 januari 2019

'We hopen dat Noordwijkerhout ook mee gaat doen'

Het ondernemersfonds is op 1 januari 2017 in Noordwijk met een meerderheid van bedrijfsleven en politiek in het leven geroepen. Om, zoals vastgoedeigenaar Evert Jan de Boer destijds benadrukte, 

Lees meer
28
jan
Nico Geerlings en Evert Jan de Boer SAMEN

Komende vier weken doen wij verslag van vier mooie ontmoetingen tussen acht bekende Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers. Onderwerp van gesprek: samenwerken via het Ondernemersfonds Noordwijk.

Lees meer
22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer
17
jan
Persbericht namens de Winkeliersverenigingen van Noordwijk

Naar aanleiding van eerdere berichtgeving rondom winkeliers en het Ondernemersfonds Noordwijk hebben de winkeliersverenigingen onlangs zelf het draagvlak voor het Ondernemersfonds onder winkeliers gepeild.

Lees meer
08
jan
Leidsch Dagblad 8 januari 2019

'Retail Lab' Noordwijk moet helpen bij strijd om consument.

In Noordwijk wordt al jaren gesproken over het aantrekkelijker maken van de winkelcentra. In de praktijk blijkt dat niet even makkelijk te realiseren.

Lees meer