Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer
17
jan
Persbericht namens de Winkeliersverenigingen van Noordwijk

Naar aanleiding van eerdere berichtgeving rondom winkeliers en het Ondernemersfonds Noordwijk hebben de winkeliersverenigingen onlangs zelf het draagvlak voor het Ondernemersfonds onder winkeliers gepeild.

Lees meer
08
jan
Leidsch Dagblad 8 januari 2019

'Retail Lab' Noordwijk moet helpen bij strijd om consument.

In Noordwijk wordt al jaren gesproken over het aantrekkelijker maken van de winkelcentra. In de praktijk blijkt dat niet even makkelijk te realiseren.

Lees meer
27
dec
Retail Lab Nieuw Noordwijk

Ondernemersfonds start ambitieus innovatieplan voor winkeliers

Lees meer
19
dec
Koffie & geldzaken, wekelijks inloopspreekuur

Vanaf 8 januari 2019 kunnen alle Noordwijkers op elke dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur terecht bij "Koffie & Geldzaken" op Sportpark Duinwetering (Duinwetering 105) voor vragen over geld en andere administratieve zaken. Vooraf aanmelding is niet nodig.

Lees meer
14
dec
Het Ondernemersfonds Noordwijk mooi in beeld gebracht

Een succesvol jaar!

Net als veel andere organisaties en bedrijven kijken ook wij in december terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit op het nieuwe jaar.

Lees meer