Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

26
nov
Hop on Hop off Noordwijk 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging “Horeca en Toerisme” draagt financieel bij aan de Hop on Hop off Noordwijk 2019. De Hop on Hop off rijdt in juli en augustus, dagelijks 6 ritten, van 10.00 uur tot 19.30 uur. De service is gratis.

Lees meer
24
okt
Laagdrempelige inloop voor financiƫle en administratieve vragen

Er blijkt een enorme behoefte te zijn aan ondersteuning op financieel gebied. Brieven worden steeds ingewikkelder, veel betalingen gaan automatisch en contracten worden automatisch verlengd. Het is dan voor veel mensen lastig overzicht te houden en zicht te hebben op de eigen financiën.

Lees meer
19
okt
ALV, vereniging Horeca en Toerisme, 19 november 2018

Uitnodiging ALV, Vereniging Horeca en Toerisme

Lees meer
17
okt
Z-Ambassadeurs Noordwijk te water!

De Z-Ambassadeurs Noordwijk hebben het initiatief genomen om het zwerfafval ook op het water te bestrijden.

Lees meer
23
sept
PRACHT en PRAALwagen 'Holland' tijdens Flower Parade Rijnsburg 2018

Met het thema ‘Around the World’  vond de 73ste editie plaats van de Flower Parade Rijnsburg.  Traditiegetrouw trok de parade op de tweede zaterdag van augustus door de streek.

Lees meer
23
sept
Ca. 8500 bezoekers tijdens het Bloemenfestival 2018

In het hart van Noordwijk aan Zee, in de sfeervolle NH Kapel werd dankzij een exclusieve samenwerking met Hoofdstraat Koopcentrum, Stichting Noordwijk Marketing, Gemeente Noordwijk, Stichting Bloem & Zee en het Ondernemersfonds Noordwijk (belangenvereniging "Hotels van Oranje") een prachtige en fleurige bloemenzee geëxposeerd. 

Lees meer