Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

07
sept
Fijn Festivalseizoen voor FEIN

Het toerisme en de inwoners zijn op een mooie beleving getrakteerd in Noordwijk. Een geslaagd festivalseizoen dat mede mogelijk gemaakt is door het Ondernemersfonds.

Lees meer
06
sept
C.K.V. Fluks toernooien 2018

Fun bij Fluks. Op 7 april organiseerde Fluks het jaarlijkse school-korfbaltoernooi en op 23 juni het grootste beach- korfbaltoernooi van de wereld op het Noordwijkse strand.

Lees meer
06
sept
Sport en Space dag, 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 heeft Sportpark Duinwetering de gehele dag in het teken gestaan van SPACE in combinatie met SPORT.

Lees meer
06
sept
Isadora Duncan, een dans door de ruimte, 12 t/m 21 juli 2018

De theatervoorstelling "een dans door de ruimte" over het leven van Isadora Duncan is mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds.

Lees meer
06
sept
Feestelijke heropening Sint Jeroensweg en Molenstraat, 8 september 2018

De JEMO winkeliers vieren feest!

Op zaterdag 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom voor een buurtfeestje dat mede mogelijk gemaakt is door het Ondernemersfonds.

Lees meer
06
sept
Lancering Noordwijk Ticket

Met Noordwijk Ticket kunnen bezoekers voortaan online op de website NOORDWIJKTICKET.NL én aan de balie van Theater de Muze, van der MEER/Het Cultuurcafé en VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Lees meer