Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

06
sept
Lancering Noordwijk Ticket

Met Noordwijk Ticket kunnen bezoekers voortaan online op de website NOORDWIJKTICKET.NL én aan de balie van Theater de Muze, van der MEER/Het Cultuurcafé en VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Lees meer
25
jun
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel

Aan de lantarenpalen in de De Keuvel zijn prachtige ronde hanging-baskets opgehangen. Mede door een bijdrage van het Ondernemersfonds ziet het winkelgebied er aantrekkelijk en levendig uit.

Lees meer
12
jun
Bad-status dichterbij dankzij bijdrage Ondernemersfonds

Het Ondernemersfonds Noordwijk realiseert vele projecten. Met jaarlijks € 350.000,- aan gelden is er geïnvesteerd in projecten en voorzieningen die de vitaliteit van de Noordwijkse economie versterken. Het project Badplaats Noordwijk neemt serieuze vormen aan nu de aanvraagprocedure is gestart.

Lees meer
24
mei
Agrariƫrs houden Noordwijk nog steeds bloeiend

Noordwijk staat al anderhalve eeuw bekend als de Bloemenbadplaats. Noordwijkse kwekers telen nog altijd de mooiste bloemen en planten. Twee portretten van agrariërs met oog voor de toekomst. 

Lees meer
15
mei
Max Liebermann panelen voor Non-Profit

Vanaf 1 juni 2018 kan de Max Liebermann route door wandelaars en fietsers worden afgelegd in Noordwijk. 

Lees meer
30
apr
Strand- en duinscene voor Vereniging Horeca en Toerisme in kunstroute Liebermann

De vereniging Horeca en Toerisme van het OFN heeft panelen 12 én 18 geadopteerd in de Max Liebermann Kunstroute. Deze panelen verrijken de route met scenes van het strand en de duinen. Een perfecte keuze voor deze vereniging.

Lees meer