Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

06
sept
Sport en Space dag, 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 heeft Sportpark Duinwetering de gehele dag in het teken gestaan van SPACE in combinatie met SPORT.

Lees meer
06
sept
Isadora Duncan, een dans door de ruimte, 12 t/m 21 juli 2018

De theatervoorstelling "een dans door de ruimte" over het leven van Isadora Duncan is mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds.

Lees meer
06
sept
Feestelijke heropening Sint Jeroensweg en Molenstraat, 8 september 2018

De JEMO winkeliers vieren feest!

Op zaterdag 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom voor een buurtfeestje dat mede mogelijk gemaakt is door het Ondernemersfonds.

Lees meer
06
sept
Lancering Noordwijk Ticket

Met Noordwijk Ticket kunnen bezoekers voortaan online op de website NOORDWIJKTICKET.NL én aan de balie van Theater de Muze, van der MEER/Het Cultuurcafé en VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Lees meer
25
jun
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel

Aan de lantarenpalen in de De Keuvel zijn prachtige ronde hanging-baskets opgehangen. Mede door een bijdrage van het Ondernemersfonds ziet het winkelgebied er aantrekkelijk en levendig uit.

Lees meer
12
jun
Bad-status dichterbij dankzij bijdrage Ondernemersfonds

Het Ondernemersfonds Noordwijk realiseert vele projecten. Met jaarlijks € 350.000,- aan gelden is er geïnvesteerd in projecten en voorzieningen die de vitaliteit van de Noordwijkse economie versterken. Het project Badplaats Noordwijk neemt serieuze vormen aan nu de aanvraagprocedure is gestart.

Lees meer