Nieuws

Nieuws uit Noordwijk

 

Volg ons op Facebook

08
jul
ALV, Vereniging Bedrijventerreinen Noordwijk op 4 september 2017

Het bestuur van de vereniging Bedrijventerreinen nodigt haar leden van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op maandag 4 september 2017 om 20:00 uur. Locatie: Abswoude Autopromenade, 's-Gravendijckseweg 61-91, Noordwijk (1e verdieping/kantine) Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.Bent u nog geen lid van deze vereniging? U bent van harte welkom. Aanmelden

Lees meer
25
jun
ALV, Vereniging Bedrijventerreinen Noordwijk op 26 juni 2017

Het bestuur van de vereniging Bedrijventerreinen nodigt haar leden van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op maandag 26 juni 2017

Lees meer
25
jun
ALV, Vereniging Non-Profit op maandag 10 juli 2017

Het bestuur van de vereniging Non-Profit nodigt haar leden van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op maandag 10 juli 2017 van 19:30-21:00 uur.

Lees meer
23
mei
ALV, Vereniging Dienstverlening & Overig, 23 mei 2017

Het bestuur van de vereniging Dienstverlening & Overig nodigt haar leden van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering.

Lees meer
10
mei
Vereniging Horeca en Toerisme draagt fors bij aan Stichting Noordwijk Marketing

Tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering van het Ondernemersfonds Noordwijk, Vereniging Horeca en Toerisme, hebben de leden unaniem besloten om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de Stichting Noordwijk Marketing.

Lees meer
09
mei
Theo van Schie in bestuur Horeca en Toerisme

Theo van Schie, eigenaar van Restaurant De Lamme Goedzak treedt toe tot het bestuur van de vereniging Horeca en Toerisme.

Lees meer