Projecten
ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling

ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling

Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-Profit" draagt bij aan de unieke en laagdrempelige muziektheatervoorstelling "ALLES IS BEDACHT".

 


Een muziektheatervoorstelling in het Bamboe Theater op het strand van Noordwijk.
Geschreven en geregisseerd door de jonge Noordwijkse actrice/theatermaker Ilke Paddenburg. De drie kerndorpen moeten zich samenvoegen om tot een verenigd Noordwijk te komen. Terwijl de Wethouder van cultuur en de plaatselijke kunstenaar het eens proberen te worden over het kunstwerk dat geplaatst zal worden in de openbare ruimte, vindt er in datzelfde dorp een ander soort transitie plaats. Namelijk die van een jonge jongen. Onderweg naar zee heeft hij een vreemde ontmoeting. Een ontmoeting met grote gevolgen. Met composities en soundscapes van Reinier den Harten. Hij wordt beïnvloed door de puurheid van Bob Dylan, het theatrale van Kate Bush en de melancholie van Björk. Muziek die beweegt tussen pop, elektronica en new wave.

Centraal staat het thema: omarm het oude om het nieuwe te verwelkomen. "ALLES IS BEDACHT" is een voorstelling over de noodzaak van verbeelding, opmerkzaamheid en zienswijze. Zowel een afscheid als een ontmoeting. 

Er zijn 10 voorstellingen in de speelperiode 17 - 27 juli 2019 in het Bamboe Theater op het strand van Noordwijk.

"ALLES IS BEDACHT" is een fantasierijk pleidooi voor het in conditie houden van onze verbeeldingskracht.  Projecten uit deze vereniging


's-Werelds grootste beachkorfbal toernooi, 29 juni 2019
's-Werelds grootste beachkorfbal toernooi, 29 juni 2019
alles over dit project
Kinderworkshop WOORDENZEE
Kinderworkshop WOORDENZEE
alles over dit project

Het laatste nieuws

24
mrt
Deadlines ter afwikkeling van het fonds opgeschort
De Stichting Ondernemersfonds Noordwijk steekt alle ondernemers een hart onder de riem in de enorme strijd die geleverd moet worden tegen de medische en economische gevolgen van het Coronavirus.
Lees meer
16
okt
ALV, Vereniging Non-Profit, 2 december 2019

Uitnodiging ALV, Vereniging Non-Profit

Lees meer