Projecten
Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" draagt bij aan het project 'een dementie-vriendelijk Noordwijk'.

Er wordt een sociale agenda opgezet waarin samen met mensen met dementie en mantelzorgers wordt gewerkt aan betere diensten en producten en een betere openbare en maatschappelijke ruimte. Op de website www.samendementievriendelijk.nl zijn tal van voorbeelden, initiatieven en trainingsactiviteiten te vinden over de manier waarop bedrijven, gemeenten en organisaties met elkaar kunnen werken aan een dementievriendelijke samenleving. De doelstelling van de initiatiefgroep is om partijen in Noordwijk te verleiden om dementievriendelijk te worden, met name door kennisvergroting en bedrijfstraining.

 Projecten uit deze vereniging


Space en Sportdag op 1 september 2018
Space en Sportdag op 1 september 2018
alles over dit project
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer