Projecten
Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" draagt bij aan het project 'een dementie-vriendelijk Noordwijk'.

Er wordt een sociale agenda opgezet waarin samen met mensen met dementie en mantelzorgers wordt gewerkt aan betere diensten en producten en een betere openbare en maatschappelijke ruimte. Op de website www.samendementievriendelijk.nl zijn tal van voorbeelden, initiatieven en trainingsactiviteiten te vinden over de manier waarop bedrijven, gemeenten en organisaties met elkaar kunnen werken aan een dementievriendelijke samenleving. De doelstelling van de initiatiefgroep is om partijen in Noordwijk te verleiden om dementievriendelijk te worden, met name door kennisvergroting en bedrijfstraining.

 Projecten uit deze vereniging


Space en Sportdag op 1 september 2018
Space en Sportdag op 1 september 2018
alles over dit project
Noordwijk Ticketsysteem
Noordwijk Ticketsysteem
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer