Projecten
Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Een dementie-vriendelijk Noordwijk

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" draagt bij aan het project 'een dementie-vriendelijk Noordwijk'.

Er wordt een sociale agenda opgezet waarin samen met mensen met dementie en mantelzorgers wordt gewerkt aan betere diensten en producten en een betere openbare en maatschappelijke ruimte. Op de website www.samendementievriendelijk.nl zijn tal van voorbeelden, initiatieven en trainingsactiviteiten te vinden over de manier waarop bedrijven, gemeenten en organisaties met elkaar kunnen werken aan een dementievriendelijke samenleving. De doelstelling van de initiatiefgroep is om partijen in Noordwijk te verleiden om dementievriendelijk te worden, met name door kennisvergroting en bedrijfstraining.

 Projecten uit deze vereniging


Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer