Projecten
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers

Feestelijke heropening JeMo Winkeliers

De JEMO winkeliers vieren feest!

Op zaterdag 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom voor een buurtfeestje dat mede mogelijk gemaakt is door het Ondernemersfonds.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond aan de St. Jeroensweg en de Molenstraat in Noordwijk-binnen en de klanten de winkels weer goed kunnen bereiken, is iedereen welkom voor een buurtfeestje op 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Dit jaar staat in het teken van "Noordwijk City of Space" en daar worden de feestelijkheden dan ook op afgestemd. De kinderen worden geschminkt tot aliens of space-koningen(innen) en er wordt een space kleurwedstrijd georganiseerd. 

Iedereen is welkom!

Foto's: Richard van EgmondProjecten uit deze vereniging


Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
alles over dit project
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer