Projecten
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers

Feestelijke heropening JeMo Winkeliers

De JEMO winkeliers vieren feest!

Op zaterdag 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom voor een buurtfeestje dat mede mogelijk gemaakt is door het Ondernemersfonds.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond aan de St. Jeroensweg en de Molenstraat in Noordwijk-binnen en de klanten de winkels weer goed kunnen bereiken, is iedereen welkom voor een buurtfeestje op 8 september tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Dit jaar staat in het teken van "Noordwijk City of Space" en daar worden de feestelijkheden dan ook op afgestemd. De kinderen worden geschminkt tot aliens of space-koningen(innen) en er wordt een space kleurwedstrijd georganiseerd. 

Iedereen is welkom!

Foto's: Richard van EgmondProjecten uit deze vereniging


Space en Sportdag op 1 september 2018
Space en Sportdag op 1 september 2018
alles over dit project
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer