Projecten
Hop on Hop off Noordwijk 2019

Hop on Hop off Noordwijk 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging “Horeca en Toerisme” draagt financieel bij aan de Hop on Hop off Noordwijk 2019.

De Hop on Hop off rijdt in juli en augustus, dagelijks 6 ritten, van 10.00 uur tot 19.30 uur. De service is gratis.


Haltes
De bus is voor recreanten op vakantieparken, in hotels en op campings, maar zeker ook voor bewoners van Noordwijkerhout  en Noordwijk.
In en uit hoppen kan bij het Leeuwenhorst NH Hotel, Kraaierslaan, centrum Noordwijkerhout, de Muze, Maria ter Zee kerk, centrum Noordwijk aan Zee, zwembad Binnenzee en centrum Noordwijk Binnen.

Duurzaam
Door goed vervoer aan te bieden wordt bijgedragen aan autoluwe dorpscentra. Ook wordt de parkeerdruk verlaagd en wordt een bezoek aan de winkelcentra, stranden en uitgaansgebieden gestimuleerd. 

Dat er dankbaar gebruik gemaakt wordt van deze gratis Noordwijkse service, blijkt uit de stijgende passagiersaantallen. De Hop on Hop off Noordwijk wordt in 2019 voor het derde jaar uitgevoerd door Koninklijke Beuk en Brouwer Tours.Projecten uit deze vereniging


Noordwijk Marketing 2017, 2018 en 2019
Noordwijk Marketing 2017, 2018 en 2019
alles over dit project
Publiekscampagnes Max Liebermann Route
Publiekscampagnes Max Liebermann Route
alles over dit project

Het laatste nieuws

24
mrt
Deadlines ter afwikkeling van het fonds opgeschort
De Stichting Ondernemersfonds Noordwijk steekt alle ondernemers een hart onder de riem in de enorme strijd die geleverd moet worden tegen de medische en economische gevolgen van het Coronavirus.
Lees meer
16
okt
ALV, Vereniging Non-Profit, 2 december 2019

Uitnodiging ALV, Vereniging Non-Profit

Lees meer