Projecten
Kerst in Noordwijk-binnen

Kerst in Noordwijk-binnen

Ondernemers brengen mede dankzij het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Retail" ook in 2018 Noordwijk-binnen in kerstsfeer.

Nu de dagen weer korter worden en de nachten langer wordt het centrum van Noordwijk-binnen weer in de gezellige kerstsfeer gebracht en is het goed vertoeven daar. Naast de sfeervolle winterverlichting in de Kerkstraat, De Keuvel, Molenstraat en Sint Jeroensweg schittert de grote kerstboom in het midden van de Kerkstraat. De etalages shinen en er wordt weer flink uitgepakt tijdens de bruisende kerstmarkt op zondag 9 december in de Kerkstraat. Diverse oude ambachten, een heuse smid, de kerstdames, gratis kerst-workshops voor de kinderen, leuke kramen, veel lekkers en natuurlijk kun je de kerstman met zijn elfjes ook spotten. Wil je een kerstmetamorfose? Laat je schminken!  (H)eerlijke versproducten, de mooiste (feest)kleding en cadeaus zijn in de decembermaand niet weg te denken. Een stukje wandelen tijdens de gezellige winterse dagen? loop eens door de mooi verlichte Voorstraat. Merry X-mas.Projecten uit deze vereniging


Retail Noordwijk
Retail Noordwijk
alles over dit project
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer