Projecten
Kerst in Noordwijk-binnen

Kerst in Noordwijk-binnen

Ondernemers brengen mede dankzij het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Retail" ook in 2018 Noordwijk-binnen in kerstsfeer.

Nu de dagen weer korter worden en de nachten langer wordt het centrum van Noordwijk-binnen weer in de gezellige kerstsfeer gebracht en is het goed vertoeven daar. Naast de sfeervolle winterverlichting in de Kerkstraat, De Keuvel, Molenstraat en Sint Jeroensweg schittert de grote kerstboom in het midden van de Kerkstraat. De etalages shinen en er wordt weer flink uitgepakt tijdens de bruisende kerstmarkt op zondag 9 december in de Kerkstraat. Diverse oude ambachten, een heuse smid, de kerstdames, gratis kerst-workshops voor de kinderen, leuke kramen, veel lekkers en natuurlijk kun je de kerstman met zijn elfjes ook spotten. Wil je een kerstmetamorfose? Laat je schminken!  (H)eerlijke versproducten, de mooiste (feest)kleding en cadeaus zijn in de decembermaand niet weg te denken. Een stukje wandelen tijdens de gezellige winterse dagen? loop eens door de mooi verlichte Voorstraat. Merry X-mas.Projecten uit deze vereniging


Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
alles over dit project
Retail Noordwijk
Retail Noordwijk
alles over dit project

Het laatste nieuws

24
mrt
Deadlines ter afwikkeling van het fonds opgeschort
De Stichting Ondernemersfonds Noordwijk steekt alle ondernemers een hart onder de riem in de enorme strijd die geleverd moet worden tegen de medische en economische gevolgen van het Coronavirus.
Lees meer
16
okt
ALV, Vereniging Non-Profit, 2 december 2019

Uitnodiging ALV, Vereniging Non-Profit

Lees meer