Projecten
Korenfestival Noordwijk 2019

Korenfestival Noordwijk 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

 

Het Korenfestival vindt plaats op de eerste dag van de Tuinmarkt, die jaarlijks tijdens het tweede weekend van juni in de dorpskern van Noordwijk-Binnen wordt gehouden. Dit jaar is dat op zaterdag 8 juni. De officiële opening door Sjaak van den Berg, wethouder cultuur, is om 10.15 uur. De afsluiting is om 17.00 uur.

Plaats:
St. Jeroenskerk
Van Limburg Stirumstraat 24
2201 JP Noordwijk 

De gehele dag is in de RK St. Jeroenskerk gezang door 12 koren uit verschillende categorieën zoals kerkkoor, gemengd koor, popkoor, vrouwenkoor, vocal group te horen. Een afwisselend programma. Heel bijzonder is dit keer het optreden van het Nederlands Gebaren Koor, waarvan mensen met een gehoorbeperking lid zijn. Kom kijken hoe ondanks deze beperking het toch lukt op verrassende wijze een koor te vormen! 

De toegang is gratis. Er is wel deurcollecte, waarvan de opbrengst grotendeels voor een goed doel, dit keer het Nederlands Gebaren Koor,  bestemd is.

Korenfestivalnoordwijk.nl Projecten uit deze vereniging


Vrede-Vrijheid-Verdraagzaamheid
Vrede-Vrijheid-Verdraagzaamheid
alles over dit project
KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer