Projecten
Lancering Noordwijk Ticket

Lancering Noordwijk Ticket

Met Noordwijk Ticket kunnen bezoekers voortaan online op de website NOORDWIJKTICKET.NL én aan de balie van Theater de Muze, van der MEER/Het Cultuurcafé en VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Voor elke Noordwijkse organisatie die meedoet wordt een aantrekkelijk en makkelijk te gebruiken kaartverkoopsysteem gerealiseerd. 24 uur per dag online én met twee vaste, herkenbare verkooppunten met ruime
openingstijden in Binnen en Zee.

Zet met Noordwijk Ticket ook uw evenement samen met alle andere Noordwijkse organisaties extra in de schijnwerpers!

Met Noordwijk Ticket wordt de administratie van de verkoop én afrekening automatisch voor u bijgehouden. U hoeft niet meer handmatig te tellen en na te lopen, geen tickets meer te laten drukken en geen apart contract met een extern ticketbureau af te sluiten. U hebt daarbij de mogelijkheid om de kaartverkoop van uw evenement te monitoren.

De kosten van Noordwijk Ticket zijn beperkt en overzichtelijk:

€ 1,50 (€ 1,24 excl. BTW) service- en transactiekosten per, online of aan de balie, verkocht ticket.

Het bedrag wordt direct verwerkt in de prijs van de tickets. Voor de bezoekers komen er dus geen extra service- en/of transactiekosten meer bovenop! Wij rekenen met u als organisator af door onze servicekosten in te houden op het geïnde bedrag uit de ticketverkoop. De ticket- en transactieservice verwerkt u dus gewoon in de  toegangsprijs, en dat kunt ook vermelden.

Of u nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, het maakt niet uit. Noordwijk Ticket is voor iedereen te gebruiken!

U kunt uw evenement aanmelden via noordwijkticket@demuzenoordwijk.nl

Noordwijk Ticket is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit".Projecten uit deze vereniging


Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
alles over dit project
SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018
SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer