Projecten
Max Liebermann Kunstroute

Max Liebermann Kunstroute

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" adopteert 2 panelen van de Max Liebermann Kunstroute.

Op 1 juni 2018 vond de officiële opening plaats van de Max Liebermann Route. Een (wandel)parcours in de gemeente Noordwijk waarlangs 23 klimaatbestendige panelen met reproducties van schilderijen van de Duitse impressionistische schilder Max Liebermann worden geplaatst. De afbeeldingen corresponderen om en nabij met de plek waar ze worden geplaatst en zullen worden voorzien van verklarende teksten.

De stichting Max Liebermann heeft als doel het instandhouden en onderhoud van de route en de panelen tot in lengte van jaren en het genereren van positieve publiciteit rond de Badplaats Noordwijk en zijn relatie met Max Liebermann, zijnde de belangrijkste impressionistische schilder van Duitsland.

Bekijk hier de Max Liebermann kunstroute.


 Projecten uit deze vereniging


's-Werelds grootste beach-korfbaltoernooi op het Noordwijkse strand, 23 juni 2018
's-Werelds grootste beach-korfbaltoernooi op het Noordwijkse strand, 23 juni 2018
alles over dit project
KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer