Projecten
Max Liebermann Kunstroute

Max Liebermann Kunstroute

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" adopteert 2 panelen van de Max Liebermann Kunstroute.

Op 1 juni 2018 vond de officiële opening plaats van de Max Liebermann Route. Een (wandel)parcours in de gemeente Noordwijk waarlangs 23 klimaatbestendige panelen met reproducties van schilderijen van de Duitse impressionistische schilder Max Liebermann worden geplaatst. De afbeeldingen corresponderen om en nabij met de plek waar ze worden geplaatst en zullen worden voorzien van verklarende teksten.

De stichting Max Liebermann heeft als doel het instandhouden en onderhoud van de route en de panelen tot in lengte van jaren en het genereren van positieve publiciteit rond de Badplaats Noordwijk en zijn relatie met Max Liebermann, zijnde de belangrijkste impressionistische schilder van Duitsland.

Bekijk hier de Max Liebermann kunstroute.


 Projecten uit deze vereniging


KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
KinderKerstWandeling 2018, Reis door de Nacht
alles over dit project
ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling
ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer