Projecten
Max Liebermann Kunstroute

Max Liebermann Kunstroute

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" adopteert 2 panelen van de Max Liebermann Kunstroute.

Op 1 juni 2018 vond de officiële opening plaats van de Max Liebermann Route. Een (wandel)parcours in de gemeente Noordwijk waarlangs 23 klimaatbestendige panelen met reproducties van schilderijen van de Duitse impressionistische schilder Max Liebermann worden geplaatst. De afbeeldingen corresponderen om en nabij met de plek waar ze worden geplaatst en zullen worden voorzien van verklarende teksten.

De stichting Max Liebermann heeft als doel het instandhouden en onderhoud van de route en de panelen tot in lengte van jaren en het genereren van positieve publiciteit rond de Badplaats Noordwijk en zijn relatie met Max Liebermann, zijnde de belangrijkste impressionistische schilder van Duitsland.

Bekijk hier de Max Liebermann kunstroute.


 Projecten uit deze vereniging


Open dag Scouting Norvicus 2018
Open dag Scouting Norvicus 2018
alles over dit project
Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer