Projecten
Muziekproductie Hear My Voice maart 2019

Muziekproductie Hear My Voice maart 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 


Foto: Maria Blaisse

De muzikale beweging tijdens het concert zien we terug in de dans van de ademde bamboekunstwerken van Blaisse. Maria’s bamboe kunstwerken lijken op levende wezens die ademen, schaduwen en licht werpen en de ruimte doen leven. 

De buigzaamheid van het eeuwenoude materiaal bamboe heeft een ontroerende schoonheid. Deze buigzaamheid past Maria Blaisse toe in haar architectonische ontwerpen, in dansvoorstellingen in binnen- en buitenland en in autonome kunst.

Al eerder zagen wij een productie van Maria Blaisse tijdens KunstKlank Verborgen Klanken 2014 in de drukkerij van Buijze Pers, een adembenemende voorstelling.

Hear my Voice! wordt uitgevoerd op 8-9-10 en 15-16-17 maart 2019 in de Kapel op het Landgoed Sancta Maria Noordwijk.

Tickets (€ 22,50/€17,50 t/m 25 jaar) zijn verkrijgbaar via www.kunstklank.nl en bij VVV Noorwijkerhout, Theater de Muze Noordwijk, Boekhandel van der Meer Noordwijk.Recensies "Hear my voice"

Artistieke evaluatie "Hear my voice"Projecten uit deze vereniging


Korenfestival Noordwijk 2019
Korenfestival Noordwijk 2019
alles over dit project
Vrede-Vrijheid-Verdraagzaamheid
Vrede-Vrijheid-Verdraagzaamheid
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer