Projecten
Nazomerfestival Noordwijk 2019

Nazomerfestival Noordwijk 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt het Nazomerfestival Noordwijk op 8 september 2019.

Dit festival wordt georganiseerd om de verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk een podium te geven.


Op dit festival kunnen ze laten zien hoe leuk het verenigings- en vrijwilligersleven is.

Geniet van muziek, lekker eten en een hoop gezelligheid. Verschillende verenigingen zorgen voor entertainment en optredens. Op het podium staat veel talent en aan de vrijwilligersbar worden leuke gesprekken gevoerd. Ben je meer van de beweging? Doe dan mee aan een sportwedstrijd bij één van onze toernooien, of dans erop los bij de dansworkshops. Aan de kleintjes is ook gedacht; er is een spelparcours uitgezet en je kan zelfs sumo-worstelen.

Locatie: Teylingen college Leeuwenhorst, Langelaan 1 in Noordwijkerhout
Tijdstip: 13.00 - 19.00 uur

Voor meer informatie: www.nazomerfestivalnoordwijk.nl Projecten uit deze vereniging


Vrijetijdsketen voor jongeren
Vrijetijdsketen voor jongeren
alles over dit project
Kinderkerstwandeling 2019
Kinderkerstwandeling 2019
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer