Projecten
Nieuwe webcams in Noordwijk aan Zee

Nieuwe webcams in Noordwijk aan Zee

Met hoogwaardige webcambeelden wordt de realtime situatie alsmede gedetailleerde weersinformatie getoond. De beelden staan online bij www.noordwijk.info maar kunnen ook door overige Noordwijkse ondernemers, via een link, op eigen websites en social media kanalen worden gepubliceerd.

Door modern en realtime te communiceren met online bezoekers beoogt Noordwijk Marketing inzichtelijk te maken dat er aan de kust veelal betere weersomstandigheden zijn, waardoor men nog dezelfde dag het Noordwijkse strand, winkelcentra of zonnige terrasjes zal bezoeken.

Het betreft een bijdrage van € 4.999,00 en is een cofinanciering met Stichting Toeristische Ontwikkeling Noordwijk. 

Direct naar Noordwijk-webcam live beelden.

Foto: Stichting Noordwijk MarketingProjecten uit deze vereniging


Hop on Hop off Noordwijk 2019
Hop on Hop off Noordwijk 2019
alles over dit project
Wandel Vierdaagse
Wandel Vierdaagse
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer