Projecten
Noordwijk Marketing 2018

Noordwijk Marketing 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Hotels van Oranje" draagt Noordwijk Marketing een warm hart toe.

Om de diverse algemene activiteiten en activiteiten toegespitst op de MICE- en Leisure markt mogelijk te maken wordt Noordwijk Marketing financieel ondersteund. 

Stichting Noordwijk Marketing
De primaire doelstelling van SNM is het stimuleren van de Noordwijkse economie. Om de krachten te bundelen zijn gemeente en ondernemers hiertoe een publiek-private samenwerking aangegaan. Dit heeft geleid tot de oprichting van SNM. SNM is vanaf de oprichting in 2007 een professionele organisatie met 5 mensen in vaste dienst.

Gedurende het hele jaar bewerkt SNM de bezoekersmarkt met campagnes en activiteiten om bezoekers te verleiden naar Noordwijk te komen. Dit heeft uiteindelijk direct en indirect effect op de Dienstverleners en Overige bedrijvigheid in Noordwijk. Projecten uit deze vereniging


Bloemenfestival Noordwijk 2018
Bloemenfestival Noordwijk 2018
alles over dit project
Fijn Festivalseizoen voor FEIN
Fijn Festivalseizoen voor FEIN
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer