Projecten
Open dag Scouting Norvicus 2018

Open dag Scouting Norvicus 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt financieel bij in de organisatie van de open dag Scouting Norvicus 2018.

 

 

Al zo'n 15 jaar houdt Scouting Norvicus elk jaar rond eind maart een open dag, waarbij de inwoners van Noordwijk uitgenodigd worden om eens te kijken wat er bij scouting allemaal gedaan wordt.

Normaliter is deze dag kleinschalig van opzet en doen zij zelf georganiseerde spelletjes en activiteiten zoals pannenkoeken bakken, brood bakken boven het kampvuur, kanoën etc.  Deze dag trekt vooral de jongere kinderen en hun ouders aan.

Om het ledental te laten groeien voor de leeftijdscategorie van 12 t/m 16 jaar worden er meer 'uitdagende' activiteiten georganiseerd die deze leeftijdsgroep aanspreekt. Denk hierbij aan een hindernisbaan en een klimmuur. Projecten uit deze vereniging


Promotie Noordwijkse sportverenigingen
Promotie Noordwijkse sportverenigingen
alles over dit project
ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling
ALLES IS BEDACHT muziektheatervoorstelling
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer