Projecten
Open dag Scouting Norvicus 2018

Open dag Scouting Norvicus 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt financieel bij in de organisatie van de open dag Scouting Norvicus 2018.

 

 

Al zo'n 15 jaar houdt Scouting Norvicus elk jaar rond eind maart een open dag, waarbij de inwoners van Noordwijk uitgenodigd worden om eens te kijken wat er bij scouting allemaal gedaan wordt.

Normaliter is deze dag kleinschalig van opzet en doen zij zelf georganiseerde spelletjes en activiteiten zoals pannenkoeken bakken, brood bakken boven het kampvuur, kanoën etc.  Deze dag trekt vooral de jongere kinderen en hun ouders aan.

Om het ledental te laten groeien voor de leeftijdscategorie van 12 t/m 16 jaar worden er meer 'uitdagende' activiteiten georganiseerd die deze leeftijdsgroep aanspreekt. Denk hierbij aan een hindernisbaan en een klimmuur. Projecten uit deze vereniging


Isadora Duncan, een dans door de ruimte, 12 t/m 21 juli 2018
Isadora Duncan, een dans door de ruimte, 12 t/m 21 juli 2018
alles over dit project
Promotie Noordwijkse sportverenigingen
Promotie Noordwijkse sportverenigingen
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer