Projecten
Open dag Scouting Norvicus 2018

Open dag Scouting Norvicus 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt financieel bij in de organisatie van de open dag Scouting Norvicus 2018.

 

 

Al zo'n 15 jaar houdt Scouting Norvicus elk jaar rond eind maart een open dag, waarbij de inwoners van Noordwijk uitgenodigd worden om eens te kijken wat er bij scouting allemaal gedaan wordt.

Normaliter is deze dag kleinschalig van opzet en doen zij zelf georganiseerde spelletjes en activiteiten zoals pannenkoeken bakken, brood bakken boven het kampvuur, kanoën etc.  Deze dag trekt vooral de jongere kinderen en hun ouders aan.

Om het ledental te laten groeien voor de leeftijdscategorie van 12 t/m 16 jaar worden er meer 'uitdagende' activiteiten georganiseerd die deze leeftijdsgroep aanspreekt. Denk hierbij aan een hindernisbaan en een klimmuur. Projecten uit deze vereniging


SCRATCH 'Popevolutie' op 12 oktober 2019
SCRATCH 'Popevolutie' op 12 oktober 2019
alles over dit project
Korenfestival Noordwijk 2019
Korenfestival Noordwijk 2019
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer