Projecten
Praalwagen 'Holland' Flower Parade Rijnsburg 2018

Praalwagen 'Holland' Flower Parade Rijnsburg 2018

Met het thema ‘Around the World’  vond de 73ste editie plaats van de Flower Parade Rijnsburg.  Traditiegetrouw trok de parade op de tweede zaterdag van augustus door de streek.

Op zondag 12 augustus stonden alle praalwagens opgesteld op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk en werden de duizenden bezoekers getrakteerd op een kleurrijke boulevard. Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Hotels van Oranje" heeft een bijdrage geleverd aan de praalwagen “Holland”. 

Foto: Leidse GlibberProjecten uit deze vereniging


Bloemenfestival Noordwijk 2018
Bloemenfestival Noordwijk 2018
alles over dit project
Fijn Festivalseizoen voor FEIN
Fijn Festivalseizoen voor FEIN
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer