Projecten
SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt De Muze Noordwijk, om in het kader van het themajaar SPACE een filmfestival te organiseren voor inwoners uit alle lagen van de bevolking, ongeacht hun sekse, geaardheid, geloofsovertuiging of afkomst en stimuleert hiermee de participatie van jeugd, bedrijfsleven en andere instellingen/organisaties.

Doel en beschrijving van het project:

Het verruimen van de blik van bezoekers en betrokkenen door middel van filmaanbod gerelateerd aan het thema SPACE, Meteorologie, Sterrenkunst, Milieu en Klimaat. Dit draagt bij aan begrip, ruimte voor elkaar en een gezonde samenleving.

Het creëren van samenwerkingsverbanden tussen de organisatie, burgers, bedrijven en gemeente(n).

Het actief betrekken van bezoekers bij het festival en gerelateerde activiteiten gedurende de periode van het filmfestival door middel van workshops, lezingen, debatten, etc. naast het reguliere filmaanbod.

Meer dan 1500 bezoekers kunnen kennis maken met SPACE films in de periode van het festival. Met als tweede doel om hier een jaarlijks terugkerend toeristisch en lokaal evenement van te maken. 

Space Filmfestival 26 t/m 29 september 2018Projecten uit deze vereniging


's-Werelds grootste beach-korfbaltoernooi op het Noordwijkse strand, 23 juni 2018
's-Werelds grootste beach-korfbaltoernooi op het Noordwijkse strand, 23 juni 2018
alles over dit project
Fly me to the moon
Fly me to the moon
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer