Projecten
SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt De Muze Noordwijk, om in het kader van het themajaar SPACE een filmfestival te organiseren voor inwoners uit alle lagen van de bevolking, ongeacht hun sekse, geaardheid, geloofsovertuiging of afkomst en stimuleert hiermee de participatie van jeugd, bedrijfsleven en andere instellingen/organisaties.

Doel en beschrijving van het project:

Het verruimen van de blik van bezoekers en betrokkenen door middel van filmaanbod gerelateerd aan het thema SPACE, Meteorologie, Sterrenkunst, Milieu en Klimaat. Dit draagt bij aan begrip, ruimte voor elkaar en een gezonde samenleving.

Het creëren van samenwerkingsverbanden tussen de organisatie, burgers, bedrijven en gemeente(n).

Het actief betrekken van bezoekers bij het festival en gerelateerde activiteiten gedurende de periode van het filmfestival door middel van workshops, lezingen, debatten, etc. naast het reguliere filmaanbod.

Meer dan 1500 bezoekers kunnen kennis maken met SPACE films in de periode van het festival. Met als tweede doel om hier een jaarlijks terugkerend toeristisch en lokaal evenement van te maken. 

Space Filmfestival 26 t/m 29 september 2018Projecten uit deze vereniging


Open dag Scouting Norvicus 2018
Open dag Scouting Norvicus 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer