Projecten
SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

SPACE filmfestival 26 t/m 29 september 2018

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt De Muze Noordwijk, om in het kader van het themajaar SPACE een filmfestival te organiseren voor inwoners uit alle lagen van de bevolking, ongeacht hun sekse, geaardheid, geloofsovertuiging of afkomst en stimuleert hiermee de participatie van jeugd, bedrijfsleven en andere instellingen/organisaties.

Doel en beschrijving van het project:

Het verruimen van de blik van bezoekers en betrokkenen door middel van filmaanbod gerelateerd aan het thema SPACE, Meteorologie, Sterrenkunst, Milieu en Klimaat. Dit draagt bij aan begrip, ruimte voor elkaar en een gezonde samenleving.

Het creëren van samenwerkingsverbanden tussen de organisatie, burgers, bedrijven en gemeente(n).

Het actief betrekken van bezoekers bij het festival en gerelateerde activiteiten gedurende de periode van het filmfestival door middel van workshops, lezingen, debatten, etc. naast het reguliere filmaanbod.

Meer dan 1500 bezoekers kunnen kennis maken met SPACE films in de periode van het festival. Met als tweede doel om hier een jaarlijks terugkerend toeristisch en lokaal evenement van te maken. 

Space Filmfestival 26 t/m 29 september 2018Projecten uit deze vereniging


Fluks Sport & Fun, 13 april 2019
Fluks Sport & Fun, 13 april 2019
alles over dit project
Max Liebermann Kunstroute
Max Liebermann Kunstroute
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer