Projecten
Space en Sportdag op 1 september 2018

Space en Sportdag op 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 heeft Sportpark Duinwetering de gehele dag in het teken gestaan van SPACE in combinatie met SPORT.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd waarbij de inwoners en bezoekers van buiten Noordwijk meer bekend zijn gemaakt met de betekenis van SPACE (in de meest brede zin van het woord) en SPORT voor Noordwijk. 

Foto's: Charles Nieuwenhuizen


De georganiseerde activiteiten waarbij volop mogelijkheden waren voor bezoekers om te participeren en om de jeugd actief te laten sporten bevorderen de aantrekkelijkheid van Noordwijk en zet Noordwijk op de kaart als een energieke gemeente.

Space en Sport hebben elkaar ontmoet op Sportpark Duinwetering met onder andere: Robotvoetbal (TU Eindhoven), Drone vliegen, Raket bouwen en meerdere Glow in the Dark Sporten. De sportzaal werd tot een echte Glow in the Dark Space & Sportzaal omgetoverd waardoor de jeugd meerdere sporten kon beoefenen. 

Op vrijdagavond was er een glow in the dark feestavond voor alle leden (vanaf 18 jaar) van de Noordwijkse sportverenigingen.

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" heeft een financiële bijdrage geleverd aan de georganiseerde activiteiten. 

Space & Sportdag op Facebook.Projecten uit deze vereniging


Stichting Noordwijk Marketing 2017, 2018 en 2019
Stichting Noordwijk Marketing 2017, 2018 en 2019
alles over dit project
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
Feestelijke heropening JeMo Winkeliers
alles over dit project

Het laatste nieuws

18
jun
Tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk
Maandagavond 17 juni was de tweede sessie van het Retail Lab Nieuw Noordwijk. Deze avond stond in het teken van het genereren van ideeën voor onze winkelgebieden.
Lees meer
22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer