Projecten
Space en Sportdag op 1 september 2018

Space en Sportdag op 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 heeft Sportpark Duinwetering de gehele dag in het teken gestaan van SPACE in combinatie met SPORT.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd waarbij de inwoners en bezoekers van buiten Noordwijk meer bekend zijn gemaakt met de betekenis van SPACE (in de meest brede zin van het woord) en SPORT voor Noordwijk. 

Foto's: Charles Nieuwenhuizen


De georganiseerde activiteiten waarbij volop mogelijkheden waren voor bezoekers om te participeren en om de jeugd actief te laten sporten bevorderen de aantrekkelijkheid van Noordwijk en zet Noordwijk op de kaart als een energieke gemeente.

Space en Sport hebben elkaar ontmoet op Sportpark Duinwetering met onder andere: Robotvoetbal (TU Eindhoven), Drone vliegen, Raket bouwen en meerdere Glow in the Dark Sporten. De sportzaal werd tot een echte Glow in the Dark Space & Sportzaal omgetoverd waardoor de jeugd meerdere sporten kon beoefenen. 

Op vrijdagavond was er een glow in the dark feestavond voor alle leden (vanaf 18 jaar) van de Noordwijkse sportverenigingen.

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" heeft een financiële bijdrage geleverd aan de georganiseerde activiteiten. 

Space & Sportdag op Facebook.Projecten uit deze vereniging


Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
alles over dit project
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer