Projecten
Space en Sportdag op 1 september 2018

Space en Sportdag op 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 heeft Sportpark Duinwetering de gehele dag in het teken gestaan van SPACE in combinatie met SPORT.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd waarbij de inwoners en bezoekers van buiten Noordwijk meer bekend zijn gemaakt met de betekenis van SPACE (in de meest brede zin van het woord) en SPORT voor Noordwijk. 

Foto's: Charles Nieuwenhuizen


De georganiseerde activiteiten waarbij volop mogelijkheden waren voor bezoekers om te participeren en om de jeugd actief te laten sporten bevorderen de aantrekkelijkheid van Noordwijk en zet Noordwijk op de kaart als een energieke gemeente.

Space en Sport hebben elkaar ontmoet op Sportpark Duinwetering met onder andere: Robotvoetbal (TU Eindhoven), Drone vliegen, Raket bouwen en meerdere Glow in the Dark Sporten. De sportzaal werd tot een echte Glow in the Dark Space & Sportzaal omgetoverd waardoor de jeugd meerdere sporten kon beoefenen. 

Op vrijdagavond was er een glow in the dark feestavond voor alle leden (vanaf 18 jaar) van de Noordwijkse sportverenigingen.

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Dienstverlening en overig" heeft een financiële bijdrage geleverd aan de georganiseerde activiteiten. 

Space & Sportdag op Facebook.Projecten uit deze vereniging


Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
alles over dit project
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer