Agrarisch
als uw bedrijf of instelling actief is in, of gerelateerd aan, de agrarische sector.

Agrarisch

Noordwijk wordt gekenmerkt door een grote agrarische sector. Door slimme besteding van financiële middelen, opgebouwd in het Ondernemersfonds Noordwijk, kan deze sector zich nog verder ontwikkelen op het gebied van bloemen-, bollen- en vaste plantenteelt of de productie van planten en dieren voor menselijk gebruik. Mogelijk kan er grotere betrokkenheid en bekendheid ontstaan bij bewoners, toeristen, recreanten en internationale afnemers.

U bent actief in de agrarische sector? Denk en besluit dan mee als lid van de vereniging Agrarisch, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Agrariërs houden Noordwijk Bloeiend
Agrariërs houden Noordwijk Bloeiend
alles over dit project
Twee portretten van agrariërs met oog voor de toekomst
Twee portretten van agrariërs met oog voor de toekomst
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer