Agrarisch
als uw bedrijf of instelling actief is in, of gerelateerd aan, de agrarische sector.

Agrarisch

Noordwijk wordt gekenmerkt door een grote agrarische sector. Door slimme besteding van financiële middelen, opgebouwd in het Ondernemersfonds Noordwijk, kan deze sector zich nog verder ontwikkelen op het gebied van bloemen-, bollen- en vaste plantenteelt of de productie van planten en dieren voor menselijk gebruik. Mogelijk kan er grotere betrokkenheid en bekendheid ontstaan bij bewoners, toeristen, recreanten en internationale afnemers.

U bent actief in de agrarische sector? Denk en besluit dan mee als lid van de vereniging Agrarisch, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Agrariërs houden Noordwijk Bloeiend
Agrariërs houden Noordwijk Bloeiend
alles over dit project
Twee portretten van agrariërs met oog voor de toekomst
Twee portretten van agrariërs met oog voor de toekomst
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer