Bedrijven- terreinen
Als u gevestigd bent op de bedrijventerreinen ‘s Gravendijck, Klei-Oost of Space Business Park.

Bedrijventerreinen

Krachten bundelen is nergens zo eenvoudig als op een bedrijventerrein. Ondernemers kunnen kennis delen, van elkaars diensten gebruik maken of gemeenschappelijk scherper inkopen van bijvoorbeeld beveiliging en afval. Bedrijvenparkmanagement en het aantrekken van de bedrijvigheid om het bedrijventerrein vitaal te houden blijven ook belangrijke doelstellingen welke met middelen uit het Ondernemersfonds Noordwijk ingevuld kunnen worden.

Uw bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein 's Gravendijck, Klei-Oost of Space Business Park? Meld u aan als lid van de vereniging Bedrijventerreinen, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


ParkTrust Onderzoek
ParkTrust Onderzoek
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer