Bedrijven- terreinen
Als u gevestigd bent op de bedrijventerreinen ‘s Gravendijck, Klei-Oost of Space Business Park.

Bedrijventerreinen

Krachten bundelen is nergens zo eenvoudig als op een bedrijventerrein. Ondernemers kunnen kennis delen, van elkaars diensten gebruik maken of gemeenschappelijk scherper inkopen van bijvoorbeeld beveiliging en afval. Bedrijvenparkmanagement en het aantrekken van de bedrijvigheid om het bedrijventerrein vitaal te houden blijven ook belangrijke doelstellingen welke met middelen uit het Ondernemersfonds Noordwijk ingevuld kunnen worden.

Uw bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein 's Gravendijck, Klei-Oost of Space Business Park? Meld u aan als lid van de vereniging Bedrijventerreinen, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


ParkTrust Onderzoek
ParkTrust Onderzoek
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer