Dienst- verlening en overig
als uw bedrijf actief is in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlening en overig

Bedrijven en instellingen die voornamelijk gevestigd zijn in de kernen van Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, en dus niet op de bedrijventerreinen, en overige bedrijven of instellingen die niet passen bij de andere belangenverenigingen hebben een eigen vereniging binnen het Ondernemersfonds Noordwijk. De belangen van deze vereniging zijn gericht op het vergroten van de afzet en de bekendheid, maar ook op het behoud en professionaliseren van de kwaliteit van de te verlenen diensten. De financiële middelen die deze sector vergaart in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen volledig terugvloeien naar deze sector.

U bent actief in de kernen van Noordwijk Binnen of Zee en past niet direct in een andere belangenvereniging? Meld u aan als lid van de vereniging Dienstverlening en overig, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Extra Sinterklaasactiviteiten 2019
Extra Sinterklaasactiviteiten 2019
alles over dit project
Onderhoud en vervanging sfeerverlichting Voorstraat
Onderhoud en vervanging sfeerverlichting Voorstraat
alles over dit project

Het laatste nieuws

24
mrt
Deadlines ter afwikkeling van het fonds opgeschort
De Stichting Ondernemersfonds Noordwijk steekt alle ondernemers een hart onder de riem in de enorme strijd die geleverd moet worden tegen de medische en economische gevolgen van het Coronavirus.
Lees meer
16
okt
ALV, Vereniging Non-Profit, 2 december 2019

Uitnodiging ALV, Vereniging Non-Profit

Lees meer