Dienst- verlening en overig
als uw bedrijf actief is in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlening en overig

Bedrijven en instellingen die voornamelijk gevestigd zijn in de kernen van Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, en dus niet op de bedrijventerreinen, en overige bedrijven of instellingen die niet passen bij de andere belangenverenigingen hebben een eigen vereniging binnen het Ondernemersfonds Noordwijk. De belangen van deze vereniging zijn gericht op het vergroten van de afzet en de bekendheid, maar ook op het behoud en professionaliseren van de kwaliteit van de te verlenen diensten. De financiële middelen die deze sector vergaart in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen volledig terugvloeien naar deze sector.

U bent actief in de kernen van Noordwijk Binnen of Zee en past niet direct in een andere belangenvereniging? Meld u aan als lid van de vereniging Dienstverlening en overig, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
alles over dit project
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer