Dienst- verlening en overig
als uw bedrijf actief is in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlening en overig

Bedrijven en instellingen die voornamelijk gevestigd zijn in de kernen van Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, en dus niet op de bedrijventerreinen, en overige bedrijven of instellingen die niet passen bij de andere belangenverenigingen hebben een eigen vereniging binnen het Ondernemersfonds Noordwijk. De belangen van deze vereniging zijn gericht op het vergroten van de afzet en de bekendheid, maar ook op het behoud en professionaliseren van de kwaliteit van de te verlenen diensten. De financiële middelen die deze sector vergaart in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen volledig terugvloeien naar deze sector.

U bent actief in de kernen van Noordwijk Binnen of Zee en past niet direct in een andere belangenvereniging? Meld u aan als lid van de vereniging Dienstverlening en overig, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Space en Sportdag op 1 september 2018
Space en Sportdag op 1 september 2018
alles over dit project
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

24
okt
Laagdrempelige inloop voor financiƫle en administratieve vragen

Er blijkt een enorme behoefte te zijn aan ondersteuning op financieel gebied. Brieven worden steeds ingewikkelder, veel betalingen gaan automatisch en contracten worden automatisch verlengd. Het is dan voor veel mensen lastig overzicht te houden en zicht te hebben op de eigen financiën.

Lees meer
19
okt
ALV, vereniging Horeca en Toerisme, 19 november 2018

Uitnodiging ALV, Vereniging Horeca en Toerisme

Lees meer