Dienst- verlening en overig
als uw bedrijf actief is in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlening en overig

Bedrijven en instellingen die voornamelijk gevestigd zijn in de kernen van Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, en dus niet op de bedrijventerreinen, en overige bedrijven of instellingen die niet passen bij de andere belangenverenigingen hebben een eigen vereniging binnen het Ondernemersfonds Noordwijk. De belangen van deze vereniging zijn gericht op het vergroten van de afzet en de bekendheid, maar ook op het behoud en professionaliseren van de kwaliteit van de te verlenen diensten. De financiële middelen die deze sector vergaart in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen volledig terugvloeien naar deze sector.

U bent actief in de kernen van Noordwijk Binnen of Zee en past niet direct in een andere belangenvereniging? Meld u aan als lid van de vereniging Dienstverlening en overig, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Space en Sportdag op 1 september 2018
Space en Sportdag op 1 september 2018
alles over dit project
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
Een dementie-vriendelijk Noordwijk
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
mei
Gemeente verlengt periode draagvlakmeting ondernemersfonds

De gemeente organiseert een draagvlakmeting over het Ondernemersfonds Noordwijk. De stembiljetten werden begin mei 2019 verstuurd. De periode dat stemgerechtigden kunnen reageren is met ca. 2 weken verlengd.

Lees meer
16
mei
Ondernemersfonds bezorgd over betrouwbaarheid en zorgvuldigheid van de draagvlakmeting

16 mei 2019, BlikOp Noordwijkerhout

De gemeente Noordwijk heeft begin mei 1750 stembiljetten verstuurd voor een draagvlakmeting Ondernemersfonds Noordwijk. 

Lees meer