Dienst- verlening en overig
als uw bedrijf actief is in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlening en overig

Bedrijven en instellingen die voornamelijk gevestigd zijn in de kernen van Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, en dus niet op de bedrijventerreinen, en overige bedrijven of instellingen die niet passen bij de andere belangenverenigingen hebben een eigen vereniging binnen het Ondernemersfonds Noordwijk. De belangen van deze vereniging zijn gericht op het vergroten van de afzet en de bekendheid, maar ook op het behoud en professionaliseren van de kwaliteit van de te verlenen diensten. De financiële middelen die deze sector vergaart in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen volledig terugvloeien naar deze sector.

U bent actief in de kernen van Noordwijk Binnen of Zee en past niet direct in een andere belangenvereniging? Meld u aan als lid van de vereniging Dienstverlening en overig, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
Sfeerverlichting in De Oude Dorpskern
alles over dit project
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
Stichting Noordwijk Marketing 2017 en 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer