Hotels van Oranje
Hotels van Oranje

Hotels van Oranje

De Hotels van Oranje zijn voorstander van een dynamisch en economisch sterk Noordwijk en willen daar altijd met veel enthousiasme aan bijdragen. 

Belangenvereniging Hotels van Oranje is opgericht om te zorgen dat de financiële bijdragen van de Hotels van Oranje aan het Ondernemersfonds, volledig worden besteed aan die Noordwijkse evenementen en Noordwijkse maatschappelijke doelen die al vele jaren door de Hotels van Oranje worden ondersteund en die zij een warm hart toedragen.Projecten uit deze vereniging


Noordwijk Marketing 2018
Noordwijk Marketing 2018
alles over dit project
Bloemenfestival Noordwijk 2018
Bloemenfestival Noordwijk 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer