Non-profit
als uw bedrijf of instelling actief is in het onderwijs, de zorg, cultuur of sport

Non-Profit

Deze vereniging wordt gevormd door organisaties die een actieve rol vervullen op het gebied van cultuur, zorg, sport en onderwijs. De financiële middelen, vergaard in het Ondernemersfonds Noordwijk, zullen te allen tijde terugvloeien naar deze sector. Hierdoor kan er professionele invulling gegeven worden aan de uitdagingen die deze non-profit sector kenmerkt.

U bent ondernemend in cultuur, zorg, sport of onderwijs? Denk en besluit dan mee als lid van de vereniging Non-Profit, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Open dag Scouting Norvicus 2018
Open dag Scouting Norvicus 2018
alles over dit project
Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
Fluks Sports Fun School korfbaltoernooi, 7 april 2018
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer