Retail
Als u actief bent in de sector retail/detailhandel.

Retail

Wij geloven in levendige en leuke winkelcentra voor bewoners, bezoekers en (toekomstige) retailers. Noordwijk heeft de ambitie om nummer 1 winkelgebied van de regio te worden. Gezamenlijk gaan wij actief aan de slag om de aantrekkingskracht van de winkelcentra te vergroten. We focussen op hoofdzaken en handelen vanuit het stimuleren van omzet en het realiseren van kostenbesparingen voor alle betrokkenen.

U hebt een prachtige winkel en bent actief in de retail of detailhandel? Dan kunt u lid worden van de vereniging Retail, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Kerst in Noordwijk-binnen
Kerst in Noordwijk-binnen
alles over dit project
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
alles over dit project

Het laatste nieuws

22
jan
Ondernemersfonds Noordwijk, Hoe werkt het?

Het Ondernemersfonds Noordwijk is inmiddels twee jaar actief. De visualisatie geeft aan welke ondernemers het fonds besturen en hoe het werkt. Samen werken zij aan gemeenschappelijke belangrijke thema's die de lokale economie nieuwe impulsen geven. Zonder het ondernemersfonds zouden veel van deze projecten niet bestaan.

Lees meer
21
jan
Leidsch Dagblad, 21 januari 2019

Verwarring over het ondernemersfonds.

De verwarring over de wenselijkheid van een ondernemersfonds in Noordwijk lijkt compleet. Uit een peiling van de winkeliersverenigingen in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen blijkt dat een overweldigende meerderheid van de middenstanders voor een ondernemersfonds is.

Lees meer