Retail
Als u actief bent in de sector retail/detailhandel.

Retail

Wij geloven in levendige en leuke winkelcentra voor bewoners, bezoekers en (toekomstige) retailers. Noordwijk heeft de ambitie om nummer 1 winkelgebied van de regio te worden. Gezamenlijk gaan wij actief aan de slag om de aantrekkingskracht van de winkelcentra te vergroten. We focussen op hoofdzaken en handelen vanuit het stimuleren van omzet en het realiseren van kostenbesparingen voor alle betrokkenen.

U hebt een prachtige winkel en bent actief in de retail of detailhandel? Dan kunt u lid worden van de vereniging Retail, onderdeel van de Stichting Ondernemersfonds Noordwijk.Projecten uit deze vereniging


Retail Noordwijk
Retail Noordwijk
alles over dit project
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
Kleurrijke groenvoorziening in De Keuvel
alles over dit project

Het laatste nieuws

04
mrt
Korenfestival 2019

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" draagt in 2019 bij aan de organisatie van het Korenfestival op 8 juni tijdens de tuindagen van 'Markt onder de Linden' in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Lees meer
04
mrt
Bijzondere bamboe kunstwerken van Maria Blaisse in muziekproductie HEAR MY VOICE

Het Ondernemersfonds Noordwijk, belangenvereniging "Non-profit" ondersteunt de muziekproductie "Hear my Voice" waarbij bamboe kunstwerken van Maria Blaisse een bijzondere rol spelen. 

Lees meer